Левски имаше повече от вълнуващо лято благодарение на участието си

...
Левски имаше повече от вълнуващо лято благодарение на участието си
Коментари Харесай

Готов ли е Левски за атака на титлата?

Левски имаше повече от вълнуващо лято с помощта на присъединяване си в евротурнирите. На интернационалната сцена " сините " се показаха почтено и ще си спомнят с усмивка за борбите с Шкупи, Апоел (Беер Шева) и Айнтрахт. Отпадането от германците обаче бързо върна столичния гранд в действителността на efbet Лига. Тук обстановката е много по-различна и еуфорията внезапно се заменя с високите упования към възпитаниците на Николай Костов. Вече е мъчно да се преброи какъв брой години Левски е надалеч от златото, а това, че упоритости за купата само обявява изпълнителният шеф - Даниел Боримиров, някак подсказва неналичието на действителна убеденост в битката за първото място.
 Николай Костов ще разчита на 14-годишен нападател
Николай Костов ще разчита на 14-годишен нападател

Треньорът на Левски ще продължи да привиква юноши

И да, Левски не играе неприятен футбол, само че допустимо ли е с сегашния капацитет " сините " да преборят конкуренцията на Лудогорец, ЦСКА, Черно море и Локо (Пд)?

Въпросът е внимателен и има няколко разнообразни тълкования.
 Снимка 633590
Източник:

Ако погледнем от еуфорична позиция, показаното в Европа може да даде нужния подтик и самочувствие. Левски потвърди, че може да се надиграва със съществени съперници. Демонстрира битка, себераздаване и добра футболна просветеност. С оглед и на неубедителната моментна форма на Лудогорец и ЦСКА, офанзивата на върха наподобява открита.

Да, само че не напълно.
 Анди Краев мина единствено със загрявка на днешната
Анди Краев мина единствено със загрявка на днешната " синя " подготовка

Футболистите с предпоследно занятие преди борбата с Пирин

На " Герена " имат проблеми за решение. Първият от тях е обвързван с шанса. Към този миг той е правилен съдружник на вековниците, само че " пренасилването " му скоро ще изиграе неприятна смешка. Победите " напук " против Ботев (Враца) и Хебър се оказаха отлични откъм точково отношение, само че пък задействаха сигналната лампа, че левскарите стартират да тъпчат на едно място. Спортен късмет от подобен вид пък надали ще помогне против отборите в челото, които знаят добре по какъв начин да извличат максимума от сходен жанр напечени конфликти.

Оттук насетне, възпитаниците на Николай Костов ще би трябвало да стартират с успехите и против отбори от Топ 6. Само по този начин столичният гранд действително ще съобщи упоритостите си за освен това в шампионата.

Общо взето, обидно е мнозина експерти да чакат Левски да попадне в битката за места сред трето и шесто, но " сините " по този начин изиграха картите си през последните години, че само им остана опцията да нападат " от засада " безконечните кандидати за оценката.

Както обявихме и нагоре - тимът се показва на равнище. Ако нямат спад във формата, или не бъдат продадени, естествено, хора като Уелтън, Рикардиньо, Анди Краев и Хосе Кордоба могат да създадат по този начин, че " сините " да не изпитат нормалното октомврийско/ноемврийско отчаяние. По към този момент остаряла традиция, през този интервал тимът към този момент е изгубил всевъзможни шансове за първото място и доиграва акцията с надалеч по-ниски цели.
 Бразилски футболисти на Левски получават български паспорти до края на септември
Бразилски футболисти на Левски получават български паспорти до края на септември

От " Герена " към този момент задействаха процедурата по ваденето на нужните документи

Гореспоменатите водачи обаче се нуждаят от почтени други възможности. Трансферният прозорец мина и зимнина, само че нов централен нападател по този начин и не беше взет. Рикардиньо продължава да бъде без заслужен дубльор, а Илиян Стефанов е надалеч от най-хубавата си спортна форма. Експериментите на тази позиция да бъде поставян Роналдо също са много безуспешни. В средата го няма този по този начин нужен разиграваш халф - " десетка ". Дарлан и Асен Митков вършат старания да бъдат такива, само че към този момент си проличава, че не могат да изпълнят тази виновна задача в нападателен проект. В защита пък Кордоба, Ван дер Каап и Кристиан Димитров са без заместници. Хайде, нидерландецът по-често е на аварийна пейка, само че при скица с трима централни бранители, или някакви травми, би трябвало да се вършат опити с Анди Краев или Цунами, а от това страда целият тим.
 Снимка 633588
Източник:

Липсата на фрагменти сигурно ще затрудни отбора на Костов. Треньорът към този момент не обелва и дума, само че тази селекционна бездейност може да има доста висока цена.

Странно е и мълчанието от управлението. Включванията на Наско Сираков с патетични слова сигурно не дърпат завесата на това какво се случва с клуба. А в случай че вътрешният организъм на Левски е " посърнал ", то няма по какъв начин да приказваме за каквато и да е купа. Няма да е неприятно да се разбере какво се случва с задълженията към Национална агенция за приходите. Напоследък " сините " записаха положителни финансови приходи, които задължават за малко повече информация. Такава все се дава обещание да бъде разкрита и с това се изчерпва тематиката.

Връщайки се към заглавието - въпрос на този материал, Левски по-скоро не е подготвен за офанзива на купата към този ден и час. Причината е прозаична - липса на кадрови капацитет и неизменност. Положителното е, че за разлика от предишни сезони, всичко към момента е поправимо. На " Герена " са единствено на няколко верни решения от това да извърнат акцията напълно в своя изгода. Повече от всеки път, този клуб се нуждае от единодушие и работа в екип. Левски не е основан, с цел да се избавя, а с цел да съумява и побеждава. 

" Герена " е цялостен призрачен сън за " орлетата " от Пирин

Ето каква е статистиката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР