„Левски“ и „Царско село“ завършиха 1:1 на стадион „Виваком Арена

...
„Левски“ и „Царско село“ завършиха 1:1 на стадион „Виваком Арена
Коментари Харесай

„Левски“ и „Царско село“ не излъчиха победител

„ Левски “ и „ Царско село “ приключиха 1:1 на стадион „ Виваком Арена Георги Аспарухов “. Гостите поведоха в 63-ата минута посредством Кордейро, а „ сините “ изравниха 10 по-късно посредством Боби Цонев.

Във втората минута Мартин Петков центрира в наказателното поле, а намесата на Джони Пласид не бе безапелационна, само че последва нарушаване против стража на гостите.

В 13-ата минута стражът на гостите избави изстрел с левия крайник на Драган Михайлович.

В 24-ата минута Стефан Христов получи от Димитър Костадинов, насочи удар и уцели напречната греда.

В 35-ата минута Патрик-Габриел Галчев центрира към Билал Бари, само че мароканецът стреля над вратата на Джони Пласид. В ответната офанзива Димитър Костадинов насочи удар от границата на наказателното поле, само че Микулич улови.

В 41-ата минута Андриан Краев стреля от границата на наказателното поле, само че в напречната греда.

В 50-ата минута след центриране от корнер Живко Атанасов стреля с глава, само че Пласид улови. В 52-ата Начо Монсалве сбърка, което разреши на Стефан Христов да играе с топката, нападателят на гостите опита пас в наказателното поле, който обаче бе блокиран от Живко Атанасов. " Червените " имаха искания за дузпа, откакто топката се удари в ръката на Атанасов, само че Ивелин Занев не отсъди углавен удар. В ответната офанзива и " сините " желаеха дузпа за нарушаване на Попадийн против Здравко Димитров, само че съдията още веднъж не уточни бялата точка.

В 58-ата минута Христо Попадийн не беше изпъден за жестоко нарушаване против Здравко Димитров. Минута по-късно близнаците Цоневи се появиха на терена на местата на Андриан Краев и Здравко Димитров.

В 63-ата минута гостите поведоха в резултата с гол на Андерсон Кордейро, който стреля от дъгата на наказателното поле. В 68-ата минута Борислав Цонев даде пас на Драган Михайлович, само че Джони Пласид се отличи с положително избавяне с крайник.

В 72-ата минута Джони Пласид препъна Мартин Петков и Ивелин Занев уточни бялата точка. Зад топката застана Борислав Цонев, който прати Джони Пласид в противоположния ъгъл и изравни резултата.

Две минути след попадението Пласид избави удар на Мартин Петков.

В 75-ата минута Дилан Мертенс стреля от границата на наказателното поле, а Микулич съумя да избие.

В 78-ата хърватският пазач на „ Левски “ направи следващо хубаво избавяне след изстрел на Стефан Христов от близко.

До края на мача двата отбора се хвърлиха в здрава борба, само че до нови попадения не се стигна.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР