Левски и Mениджърът Асен Букарев се разделят по взаимно съгласие.

...
Левски и Mениджърът Асен Букарев се разделят по взаимно съгласие.
Коментари Харесай


Левски и Mениджърът Асен Букарев се разделят по взаимно единодушие. Приключването на трудовите взаимоотношения сред двете страни бе оповестена на формалния уебсайт на " сините ".

" ПФК Левски и мениджърът и координатор на спортно-техническата активност Асен Букарев се разделят по взаимно единодушие.

Клубът благодари на господин Букарев за всеотдайната работа през последните години в ролята му на помощник-треньор и основен управител и му пожелава доста персонални и професионални бъдещи триумфи ".

Малко по-рано през днешния ден стана ясно, че звездата на Левски Габриел Обертан сигурно ще бъде на линия за първия пролетен мач на тима в елита - семейството на Ботев Пловдив на 18 февруари.

Според формалната версия французинът лекува травма, която му попречи да играе в предсезонните контроли. Твърди се, че контузията не е по никакъв начин тежка, само че управлението не желае да рискува с прибързаното включване на Обертан в игра.

Най-вероятно Обертан ще вземе, въпреки и малко присъединяване още в формалното показване на тима за пролетния дял, което е на 10 февруари.

Тогава " сините " излизат против Сливнишки воин. Мачът е от 17:30 часа на стадион " Виваком Арена Георги Аспарухов ". Ще бъде отворен Сектор " А ", а входът е свободен.

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР