Левски“ и Етър“ завършиха 1:1 в мач от 25-ия кръг

...
Левски“ и Етър“ завършиха 1:1 в мач от 25-ия кръг
Коментари Харесай

Левски“ не успя да победи Етър“ у дома

„ Левски “ и „ Етър “ приключиха 1:1 в мач от 25-ия кръг на Първа футболна лига, откакто " сините " пропуснаха дузпа в 4-ата минута на добавеното време.

Това остави отбора на Делио Роси на трето място в класирането с закъснение от 10 точки от ЦСКА-София, до момента в който „ Етър “ е предпоследен.

„ Левски “ сътвори две доста положителни положения още в първите пет минути, като и при двете рискове ефективно присъединяване имаше Паулиньо.

Бразилецът подаде първо на Кабрал и той се забави с удара, а по-късно проби по лявото крило и пусна топката на дузпата за Ривалдиньо, който обаче реши да я спре, вместо да стреля с едно допиране.

Неговият удар беше слаб, а Христо Иванов го улови без особени проблеми.

„ Левски “ беше покрай гол и в 14-ата минута, когато Афонсо Фигейредо центрира в наказателното поле и Филипе Нашименто засече топката със странична ножица, само че я изпрати над напречната греда.

„ Етър “ удари греда в 37-ата минута. Иван Стоянов догони съвсем изгубена топка и центрира в наказателното поле, а Сам Бадара я насочи към вратата с глава.

Сигурен че топката ще излезе в навън, Николай Кръстев не игра с нея, а тя се удари в напречната греда и се върна пред него. Там обаче беше Давид Яблонски, който я почисти надалеч от вратата.

Николай Кръстев позволи нова неточност, откакто изпусна топката при центриране в 62-ата минута и тя попадна на крайници на Велко Батрович, който даде задатък на гостите.

„ Левски “ изравни в 72-ата минута, когато Паулиньо подаде към Серджиу Буш в наказателното поле и макар че Христо Иванов избави първия удар, румънецът вкара на добавка за 1:1.

След това " сините " натиснаха и получиха дузпа в четвъртата минута на добавеното време, само че Филипе Нашименто стреля настрана от вратата.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР