Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна

...
Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна
Коментари Харесай

Ал Насър - Левски: 0:2, Марин Петков е във вихъра си

Левски и Ал Насър (Дубай) играят при резултат 2:0 контролна среща, играна на стадион  " Ал Мактум " в ОАЕ.  " Сините "  поведоха в резултата още в първата минута, с помощта на Марин Петков, който се разписа след подаване на Илиян Стефанов.

Отборът на Левски, пръв от българските тимове, започва серията си от контролни мачове по време на зимната пауза. Срещата обаче няма да бъде предавана онлайн по избор на противника на " сините ".

АЛ НАСЪР - ЛЕВСКИ 0:2

0:1 - Марин Петков (1`)

0:2 - Марин Петков (22`)
 Изненада: Директор в Левски подаде оставка
Изненада: Директор в Левски подаде оставка

Причината е спор с една от най-важните фигури в ръководството на сините

Най-познатото име в отбора на хърватина Горан Томич, е 33-годишният Адел Таарабт, който играе чартърен от Бенфика. Той е носил екипите на клубове като Милан, Тотнъм, Фулъм, КПР и Дженоа. В златните дни на кариерата му се смята, че коства 10 милиона евро.

Друга позната фигура в редиците на Ал Насър е португалецът Тозе, чиято кариера минава през Порто и Витория Гимараеш, както и няколко по-скромни тима от Примейра дивизао. 29-годишният Тозе е някогашен юношески национал на Португалия, само че не съумява да пробие до първата селекция на " мореплавателите ".

Ал Насър се намира на 12-то място във краткотрайното класиране на шампионата на ОАЕ.

През зимата Левски бе заздравен от три нови попълнения - бразилският нападател Рикардиньо, юношата на Ботев Пловдив Кристиян Димитров и завърналият се на " Герена " полузащитник Асен Чандъров. Липса неизбежно ще окаже продаденият в Дубай Георги Миланов. Очакванията са, че Станимир Стоилов ще направи голям брой ротации, като няма да бъде изненада, в случай че измежду стартовите 11 стартират някои от юношите на Левски, взети на този зимен лагер за по-бързо нахлуване в мъжкия футбол.

След днешната инспекция, за " синият " отбор следва цяла поредност контроли против съветски клубове. На 17 януари против Краснодар, на 22-и против гранда Спартак Москва и на 31-ви - против Урал Екатеринбург. Между последните две има и един другарски мач против малайзийския Джохор на 28 януари.
 Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!
Жоро Миланов към левскарите: Раздялата е на хартия, тъй като сърцето ми постоянно ще бъде синьо!

" Роден съм с любовта към клуба и от дете мечтаех да имам привилегията да играя за Левски "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР