Левски е на път да продаде звездата си Уелтън в

...
Левски е на път да продаде звездата си Уелтън в
Коментари Харесай

Гръм от Герена: Левски продава Уелтън в Китай

Левски е на път да продаде звездата си Уелтън в Китай. " Сините " чакат да получат за бразилеца 2,8 милиона евро, като сега текат договаряния, които са на финалната фаза за реализиране на прехвърлянето. Договорът на крилото изтича при започване на идната година.

Наскоро Уелтън съобщи, че не може да каже сигурно, че ще продължи да носи синия екип, което към този момент се удостоверява от предстоящото прекосяване в Китай. През предходната година сериозен интерес към него имаше от белгийския Стандард Лиеж, само че цената, която оповестиха " сините ", не бе по силите на клуба и до трансфер не се стигна. Тогава столичани желаеха 3 милиона евро, като в този момент са склонни и на малко понижение на цената.
 Фабио Лима: Благодаря на Господ, че съм в Левски - длъжен съм да дам най-хубавото
Фабио Лима: Благодаря на Господ, че съм в Левски - длъжен съм да дам най-хубавото

" Дано донеса доста наслада на почитателите "

Бразилецът бе спряган и за отбори от Южна Корея и Япония, само че единствено толкоз. Чисти спекулации бяха и информациите, че той е мечтан от Гьозтепе, където треньор е Станимир Стоилов. Уелтън дружно с Хосе Кордоба са най-конвертируемите футболисти на Левски и за тях на " Герена " ще получат положителни суми. Столичани към този момент продадоха Роналдо на съветския Сочи, като трансферната цена варира сред 1,6 и 2 милиона евро. Състоянието на клуба не е цветущо и трябват свежи средства, като продажбата на съществени играчи е най-бързият вид, само че това значи, че Левски ще остане без един от най-острите си футболисти.

Уелтън дойде на " Герена " преди две години по гледище на Станимир Стоилов и незабавно се трансформира в главен футболист в състава. Той има на сметката си 79 дуела във всички шампионати, в които означи 17 попадения. Левски ще бъде на сериозна облага от него, защото 26-годишният футболист дойде като свободен сътрудник. На стадион " Георги Аспарухов " е пристигнала оферта и за различен бразилец - Дарлан, която сега е обсъждана, написа " Тема спорт ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР