Левски е много силен съперник и с оглед на класирането

...
Левски е много силен съперник и с оглед на класирането
Коментари Харесай

Малин Орачев: Левски е фаворит, но по-важно е кой ще бъде победител

Левски е доста мощен противник и предвид на класирането в шампионата влиза като любимец в мача, само че по-важно е кой ще бъде победител. Това съобщи треньорът на Дунав Малин Орачев.

Русенският отбор ще посрещне Левски в мач от четвъртфинала за Купата на България на Градския стадион в Русе от 16,30 часа в петък. Орачев съобщи, че тимът е упражнявал в последните три дни обикновено и с въодушевление.

"Очакваме с огромно предпочитание и оптимизъм този дуел. Искаме да вземем реванш от последния мач в Русе против Левски от шампионата, когато загубихме с 0:4 ", сподели Орачев. По думите му шампионатът за Купата на България носи авторитет за всеки тим и е най-прекият път към Лига Европа. "За нас е значимо да покажем добра игра, въодушевление, себераздаване и качества, които да ни оказват помощ да отстраним тима на Левски ", сподели треньорът на Дунав. Орачев няма да може да разчита на трима футболисти, които са контузени - Красимир Станоев, Преслав Петров и Бирсент Карагарен. Треньорът разяснява, че тимът е съумял да си усъвършенства настроението след мача против Локомотив /Пловдив/, приключил 2:2 в Русе.

"Не можахме да спечелим извоюван мач. Не бяхме съсредоточени до края, което във футбола не би трябвало да се получава. Добрата игра обаче ми дава оптимизъм за бъдещата работа. Надявам се след Нова година да покажем положителни резултати ", съобщи Орачев. Треньорът разяснява още, че се работи по селекцията на тима. Набелязани са доста футболисти. Имена обаче няма да се оповестяват. След утрешния мач с Левски футболистите на Дунав ще бъдат разпуснати в отмора. Те ще се съберат още веднъж на 8 януари идната година. Предстоят медицински прегледни, като дейната подготовка ще бъде от 10 януари. Десет дни по-късно - на 20 януари, футболистите на Дунав отпътуват за Анталия, където ще имат двуседмичен лагер./БТА
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР