Левият бек на ЦСКА Жеферсон Телес се е прибрал в

...
Левият бек на ЦСКА Жеферсон Телес се е прибрал в
Коментари Харесай

Бразилец от ЦСКА се прибра в родината си

 ЦСКА се върна на победния път
Левият бек на ЦСКА Жеферсон Телес се е прибрал в Бразилия. Бранителят е в лазарета от близо 20 дни, откакто се контузи на последната подготовка преди първия мач с Копенхаген от Лига Европа.

В последна сметка се оказа, че контузията му е сериозна, претърпя интервенция в Германия и ще отсъства най-малко 2 месеца. В идващите 3 седмици той ще се възвръща в родината си по специфична стратегия, осведоми " Тема Спорт ".

Жеферсон отпътува за Бразилия вечерта в неделя. Не е изключено бранителят да бъде изпратен и на процедури в клиниката в Щутгарт, с която ЦСКА работи, само че това евентуално ще стане на по-късен стадий.

Има огромна възможност " армейците " да вземат още един ляв бек поради контузията на Жеферсон. В момента те имат единствено младока Ангел Лясков. Той се показва солидно в отсъствието на бразилеца, като направи мощни минути и в мача с Верея.

На " Армията " се пробват да се подсилят и с нападателен халф, като развиване по тези прехвърляния би трябвало да има в околните дни.

Позитивните вести към контузените в ЦСКА са свързани с Жоржиньо. Бразилецът към този момент тренира на омекотен режим, като скоро се чака да се включи и пълноценно в заниманията.

Сънародникът му Енрике Рафаел обаче ще остане в лазарета най-малко още два месеца. И той дружно с Жеферсон се чака да се завърне в игра едвам в края на октомври или през ноември. Крилото се възвръща от счупена ключица.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР