Левият бек на Селта Хави Галан ще бъде първото ново

...
Левият бек на Селта Хави Галан ще бъде първото ново
Коментари Харесай

Атлетико официализира два трансфера през тази седмица

Левият бек на Селта Хави Галан ще бъде първото ново лятно попълнение на Атлетико Мадрид. 28-годишният футболист през днешния ден ще премине медицинските прегледи и в идващите дни се чака да бъде разгласен публично за ново попълнение.

Атлетико ще заплати трансферна сума сред 4 и 5 млн. евро, а също така в Селта ще заиграе Мануел Санчес, който до момента бе част от Осасуна.

Наставникът Диего Симеоне ще укрепи още отбраната на отбора си, като се чака на следващия ден в Мадрид да дойде Чаглар Союнджу. 27 -годишният турски защитник идва от Лестър със свободен трансфер и в околните дни също ще премине наложителните медицински прегледи. Очаква се той да бъде показан публично в четвъртък.

Освен това мадридчани не престават да се оглеждат съществено за нов отбранителен халф. Споменават се имената на Марко Верати (ПСЖ) и Франк Кесие (Барселона) като вероятни варианти. И двамата футболисти обаче са желани от богатите саудитски клубове и привличането им надалеч не е несъмнено, като от клуба са наясно, че не могат да се борят с офертите им. Затова от “дюшекчиите ” са склонни да изчакат с привличането на нов състезател на тази позиция, като се разискват и други имена.

Същевременно от Атлетико Мадрид не имат намерение да стопират с попълненията. Очаква се скоро като свободен сътрудник от Челси да бъде притеглен и опитният бранител Сесар Аспиликуета.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР