„Левицата!“ призова за приемане на неотложните закони, нов състав на

...
„Левицата!“ призова за приемане на неотложните закони, нов състав на
Коментари Харесай

„Левицата!“ призовава за нови парламентарни избори

„ Левицата! “ прикани за приемане на неотложните закони, нов състав на Висш съдебен съвет, актуализация на държавния бюджет и разформироване на Народното събрание.

Пред медиите ръководителят на Коалиционния съвет на групировката Костадин Паскалев акцентира, че събитията на политическата сцена в последните дни се дефинират като национално изменничество и водят точно до политически оставки.

Той разяснява очевидният (от записа) факт, че фокусът на водещите сили в Народното събрание е надалеч от работа за богатството на обществото, само че е ориентиран към завземане на страната. И означи, че налице е изменничество освен към гласоподавателите на Политическа партия, само че и към всички българи на площадите, които желаеха смяна на модела на ръководство.

„ Ние всички станахме очевидци на невиждан политически външен напън, който внезапно промени политическите позиции. ГЕРБ не клекнаха, а напряко легнаха пред Политическа партия – дават курбан с Делян Добрев, своите хора в службите, в системата на образованието и в държавната администрация “, съобщи Паскалев.

Според Паскалев обществено декларираната теза на Политическа партия за съветски скрит план против тях ще бъде употребена за причина за предаване на въоръжението на Българската войска на украинската и изпращане на български доброволчески контингент в Украйна.

Мая Манолова още веднъж съобщи позицията на „ Левицата! “ за неотложно привикване на Консултативен съвет за националната сигурност от президента Румен Радев, поради крушението на институциите и равнището на разпад на държавността:

„ КСНС е мястото, където някогашен министър председател би трябвало да извади доказателства за изказванието, че службите са пробити. Там би трябвало да каже с кои непознати посолства към този момент е съгласувал назначенията в службите. Там би трябвало да стане явен целият сюжет от гърмежа, през настояването на оставката на основния прокурор и приключил с нечистоплътните записи и изказвания, които чуваме през последните дни “.

До задълбочаване на рецесията на държавността биха довели през днешния ден опитите за смяна в конституцията, означи Манолова.

Тя е безапелационна, че сега единствената постоянна институция е президентската, по отношение на ПП-ДБ – те са изгубили моралното право да сформират държавно управление.

Д-р Цветеслава Гълъбова акцентира цинизма, омерзението и долнопробността в наличието на записа от партийния конгрес на Политическа партия и уточни, че демонстрация на сходна клинична картина се назовава „ психопатизация “ и незаконно мислене.

Предвид професионалния й път като психиатър, доктор Гълъбова е работила с причинители на тежки закононарушения, с тежки психопати, само че сходна степен на низост, каквато проличава от записа на Политическа партия, не е срещала, уточни тя.

„ ПП-ДБ се пробват да овладеят страната, без да се тормозят до какво ще докара това. Това, което се чува в записа, където се твърди за чистка, даже и Сталин не си го е помислил. Тези хоря нямат жанр и Родина, те желаят да ни унищожат “, съобщи доктор Гълъбова.

Опитът за преподредба на страната от страна на Политическа партия доктор Гълъбова оприличи на чистката под нацистки байрак отпреди 80 години.

Румен Петков означи станалата изключително забележима заварка сред Политическа партия и Демократична България – в преодоляването на службите, логиката за локалните избори „ Министерство на вътрешните работи ще е наше “, съгласуваните с посолствата шефове на служби.

Той означи, че това, като фасон, има предистория в лицето на Атанас Атанасов от Демократична България и проведеното от него подслушване, без никакво съображение, като шеф на НСС – на Костадин Паскалев (тогава кмет на Благоевград), на Димитър Калчев (тогава кмет на Русе) и на самия Румен Петков (тогава кмет на Плевен). Логиката на тези хора е да яхнат властта, да яхнат Министерство на вътрешните работи и да мачкат опозицията, уточни Петков.

Румен Петков прикани Фон дер Лайен да отговори пред Европарламента на въпроса – поемала ли е ангажимент, както К. Петков твърди давала ли е препоръки по какъв начин да заобиколим разпоредбите за влизане в Еврозоната.

Тази нечиста сделка унизява България и ще я направи нежелателен сътрудник, уточни Румен Петков.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР