Летящият холандец от Рихард Вагнер плени сърцата на публиката на

...
Летящият холандец от Рихард Вагнер плени сърцата на публиката на
Коментари Харесай

Софийската опера представя: Летящият холандец - верността на почит

" Летящият холандец " от Рихард Вагнер плени сърцата на публиката на езерната сцена! Вдъхновена, публиката дълго приветства изпълнителите и като че ли не искаше да излезе от магията на този извънреден театър. Завладяващата музика и внушителното осъществяване на актьори и оркестър навън бяха същинска приятност за феновете! Вълшебството на постановката на режисьора Пламен Карталов под диригенството на Росен Гергов оживя в цялостната си хубост и мощ на езерното огледало! Чуйте думите на нашите фенове във видеото по-долу. В съботната вечер, Софийската опера взаимно със " Съвета на дамите в бизнеса в България " подариха особено музикално прекарване на членове и другари на СЖББ с операта " Летящият холандец " от Рихард Вагнер.

Акад. Проф. Пламен Карталов - Директор на Софийската опера, дружно с Христина Станева - зам.- шеф на Операта и Вера Белева - Управител " Сцена " и механически асистент-режисьор на " Летящият холандец” разведоха гостите на сцената и зад кулисите, където се случва магията на езерната сцена в Панчарево.

Солистите Курт Ридъл, Маркус Маркварт, Костадин Андреев, Даниел Острецов, Родстина Николаева, Александрина Стоянова, хор и оркестър на Софийската опера под диригентството на Росен Гергов пресъздадоха сантименталната атмосфера!
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР