Летният сезон отдавна е открит и хиляди нашенци се насочиха

...
Летният сезон отдавна е открит и хиляди нашенци се насочиха
Коментари Харесай

Пътуване с автобус от Пазарджик до Слънчев бряг - 60 лева + сауна

Летният сезон от дълго време е открит и хиляди нашенци се насочиха към родните курорти. Пътуването до там обаче не постоянно е прелестно.

С кола може би е най-хубавата алтернатива, само че не всеки се придвижва по този начин. Автобусът също наподобява добра алтернатива, с едно конкретизиране - да има климатик. В летните жеги просто това е наложително. За жал не всички превозвачи оферират това.

Пазарджиклия е изпитал точно този смут. В него случай даже пътуването е било пет часа.

" Пазарджик-Слънчев бряг, пет часа и 10 минути без климатик и друса като " Чавдар "! Само за 60лв превоз плюс сауна ", написа Николай Вълчев.

Под обявата му и консуматори показаха, че са имали същото прекарване. Някои регистрират, че сумата е прекомерно висока за този курс, а други отбелязават шеговито, че за сауна си е на ниска цена.

" И аз претърпях ужаса! Такива рейсове би трябвало да са бракувани от дълго време! Престъпление е да се заплаща за такова нещо! ", написа Станислава.

" Нито и за 60 лв. не заслужават по този начин е като ние българите поносим бай ганьовщината кой ни е отговорен по този начин ни се пада! ", показва пък Димитър Т.

Други консуматори споделят, че проблеми има и с пътуването с трен - над 6 часа, стоиш прав, а даже и да капариш, отново могат да ти откраднат мястото.



Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР