Летният семестър на учебната 2019/2020 г. в Тракийския университет ще

...
Летният семестър на учебната 2019/2020 г. в Тракийския университет ще
Коментари Харесай

Летният семестър в Тракийския университет в Стара Загора ще приключи неприсъствено

Летният учебен срок на образователната 2019/2020 година в Тракийския университет ще завърши неприсъствено. Това разпорежда заповед на ректора на доцент доктор Добри Ярков. Според нея студентите, покрили всички условия по образователен проект, ще получат служебна легализация за семестъра, която ще бъде доказана от водещите преподаватели по съответната дисциплинираност, оповестяват от висшето учебно заведение.
Предвижда се всички семестриални изпити и образователните занятия със студентите в задочна форма на образование ще се организират неприсъствено в електронна среда, като се употребяват всички форми на електронна среда.
Според заповедта държавните изпити би трябвало да се организират при опция неприсъствено. Според спецификата в работата на структурните звена те могат да се организират и присъствено, само че при съблюдаване на всички правила за обществена отдалеченост. Трябва прецизно да се съблюдава допускането до държавни изпити на студентите
в групи с не повече от 10 индивида. Достъпът до постройките на университета да се реализира при обезпечени от лицата самостоятелни защитни средства. На входа би трябвало да се прави лична стерилизация с обезпечени дезинфектанти. 
До залите за осъществяване на държавни изпити позволените студенти ще се придвижват с член от държавната изпитна комисия, като се съблюдават разпоредбите за обществено разграничаване. Пред пространствата би трябвало да се обезпечи надзор, с цел да не се разрешава скупчване на студенти и на членове на изпитната комисия. Ще се влиза по един с показване на документ за идентичност. Разпределението на студентите в залите да се провежда по този начин, че да има разстояние от 2,5 метра сред участниците в изпит а.Всеки студент да има персонален химикал със наследник цвят. След края на изпита напускането на постройката на университета ще става единствено с член от държавната изпитна комисия при съблюдаване на обществената отдалеченост.
От университета оповестяват още, че графикът на кандидатстудентската изпитна акция остава неизменен. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР