Летните ваканции са време за максимална почивка, далеч от хаоса

...
Летните ваканции са време за максимална почивка, далеч от хаоса
Коментари Харесай

Местните са потресени: Люта битка между британски и германски туристи на Гран Канария, ето защо

Летните ваканции са време за оптималната отмора, надалеч от хаоса на всекидневието.  Но, както наподобява, това изказване изобщо не е правилно за тези хора, които се състезават като участници в конкуренция от Формула 1 за шезлонги, написа в. " Дейли мейл ". Невероятното видео е снимано в хотел Servatur Waikiki в известния курорт Плая де Инглес на Гранд Канария тъкмо в 08:00 часа, когато отваря басейнът.
Източници от хотела разкриват, че опашката стартира всеки ден да се вие от 07:30 часа, като всеки се пробва да си резервира най-хубавото местенце на първия ред шезлонги пред басейна.

И макар стандарта, че германците са първите, които съумяват да си сложат хавлиите на шезлонгите, източници споделят, че британците и ирландците са доста по-лоши от тях.

В доста от случаите те оставят кърпите си и чак тогава отиват да закусват, преди да почнал да събират слънчеви лъчи. В хотела има към 500 стаи, само че единствено малко над 150 шезлонга.

Проблемът със „ запазването” на шезлонгите се е влошил дотам, че в този момент личният състав на хотела е инструктиран да отстранява хавлиите от шезлонги, които остават празни за повече от 2-3 часа.

Запознат източник от хотела, в който всеки 7 от 10 клиенти са британци, споделя: „ Най-лоши са британците, след тях са ирландците, а по-късно летовниците от Канария, които са на отмора тук и наподобява са се заразили от държанието на първите. Знам, че по традиция британците считат за най-лоши германците, само че нашият опит сочи, че те първо закусват и чак тогава отиваш да си резервират шезлонг. Басейнът отваря тъкмо в 08:00 часа и постоянно има опашка от хора, които чакат. Не разбирам за какво го вършат, откакто има задоволително шезлонги за всички ”.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР