Летище Завентем в Брюксел съобщи, че спира временно изпълнението на

...
Летище Завентем в Брюксел съобщи, че спира временно изпълнението на
Коментари Харесай

Летището в Брюксел спря работа, причината - обилен снеговалеж

Летище " Завентем " в Брюксел заяви, че стопира краткотрайно осъществяването на полети поради изобилния снеговалеж. Според прогнозите преваляванията ще продължат и тази нощ, като снежната завивка към този момент е съвсем 10 сантиметра.
Прочетете още
Спирането на обработката на полетите се постанова за почистване на най-малко една от пистите, разяснява представител на аерогарата, представен в локални медии. Очакват се закъснения на полетите най-малко с по един час, като разчистването на пистата лишава нормално по 45 минути. Допълнителни закъснения са вероятни и поради потребността от напръскване на самолетите с противообледенителна течност преди политане.

Съобщава се също за затворени учебни заведения в цялата страна, за спрени автобусни линии в някои от по-големите градове, за краткотрайно прекъснати строителни работи и за тапи по пътищата. Снеговалежът съответствува с негативни температури на въздуха, само че прогнозите са времето да се затопли към края на седмицата, написа Българска телеграфна агенция. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР