Летателният апарат е потеглил от летище Шин-Читосе в Хокайдо. Причините

...
Летателният апарат е потеглил от летище Шин-Читосе в Хокайдо. Причините
Коментари Харесай

Самолет с пътници на борда избухна в пламъци на летище в Япония /...

Летателният уред е потеглил от летище Шин-Читосе в Хокайдо. Причините за случая се обясняват. Смята се, че пътническият аероплан се е сблъскал с летателен уред на японската брегова защита при кацане в Ханеда. Японските телевизионни оператори TBS и NHK оповестяват, че един от екипажа на борда му е съумял да се измъкне, само че останалите четирима към момента са в неопределеност. Всички те са починали, стана ясно по-късно. Информацията е на организация “Франс прес ”, която се базира на данни на транспортното министерство на Япония. Държавната телевизия NHK също удостовери за това.

 

Смята се, че самолетът, който е трябвало да достави храна до мястото на земетресението, се е блъснал с пътническия аероплан, до момента в който той е кацал на летището. Припомняме, че страната бе ударена от мощно земетресение на 1 януари. Трусът с магнитуд 7.6 по скалата на Рихтер удари централната част на страната. Спасителните интервенции не престават и към този миг. За момента се оповестява за минимум 48 жертви.

 

“The Japan Times ” оповестява, че екипажът и пасажерите на борда на горящия пътнически аероплан са били евакуирани, само че още не прецизират има ли ранени. По информация на разнообразни осведомителни организации в самолета е имало 379 души. По-късно стана ясно, че всички на борда са били изведени от горящия летателен уред безвредно.

動画!羽田空港で日本航空の機体が炎上中!消火作業継続中!海上保安庁の飛行機が衝突!

VIDEO! Japan Airlines aircraft on fire at Haneda Airport! Firefighting operations are continuing! Japan Coast Guard plane collided with a plane!

视频! 羽田机场日本航空公司飞机起火! 灭火行动正在
— worldwalker (@worldwalker_now)
 

【緊急ライブ】乗客乗員は全員脱出 羽田空港で炎上

— 日テレNEWS NNN (@news24ntv)
На място има екипи на пожарната.

 

Очаквайте детайлности. 
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР