Леонардо ди Каприо, Опра и съпругата на покойния Стив Джобс

...
Леонардо ди Каприо, Опра и съпругата на покойния Стив Джобс
Коментари Харесай

Леонардо ди Каприо и Опра помагат на гладуващите в САЩ - slava.bg

Леонардо ди Каприо, Опра и брачната половинка на починалия Стив Джобс сплотяват сили, с цел да оказват помощ на бедните американци по време на пандемията от ковид. Те сътвориха фонда „ America`s Food “, който ще се грижи за най-нуждаещите се сега. Звездите се надяват повече хора да се включат в самодейността им, а задачата е да се доближи 15 млн. $.

Актьорът от „ Имало едно време в Холивуд “ и Лорийн Джобс подариха общо 5 млн. $, а колосът Apple добави още 5 млн. Опра Уинфри отдели 1 млн. $, а компанията Ford Foundation прибави още толкоз. Средствата ще бъдат употребявани за обезпечаване и снабдяване на храна на хората, които най-вече се нуждаят от нея в този миг.

„ В този миг на рецесия, организации като „ World Central Kitchen “ и „ Feeding America “ ни въодушевиха с безкрайната си отдаденост на уязвими общности и хора в потребност. Благодаря им за тяхната безспирна работа. Те имат потребност от нашата поддръжка “, споделя Ди Каприо.

Изпълнителният шеф на „ Feeding America “ благодари за голямото подаяние и съобщи, че то сигурно ще помогне на хиляди хора в неволя. Освен че отдели 1 млн. $, Опра Уинфри даде обещание, че ще добави още 9 млн. за организации, грижещи се за децата, изложени на риск по време на пандемия.

Източник: tialoto
Снимка: БГНЕС
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР