Лена Бориславова за пореден път атакува Румен Радев.Някой “бял хакер

...
Лена Бориславова за пореден път атакува Румен Радев.Някой “бял хакер
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Президентът иска да има още свои служебни правителства

Лена Бориславова за следващ път нападна Румен Радев.

" Някой “бял хакер ” е хакнал страницата във Facebook на обединителя на нацията ( и на брачната половинка му) и гневно написа против образуването на постоянно държавно управление. За малко да си помисля, че президентът в действителност желае да има още свои служебни правителства… и да няма постоянен бюджет ", това написа във фейсбук профила си Лена Бориславова от " Продължаваме промяната " и прикачи фотография на обява на президента Румен Радев, написа novini.bg.

В публикацията Радев назовава записите от съвещанието на Политическа партия, публикувани от Радостин Василев, " срамни " и счита, че " последвалите признания на водачите пометоха миловидната им евроатлантическа фасада. Те разкриха озъбеното лице на една пълзяща тирания и фанатизъм като поръчка за тежки престъпления, за чистки, „ подписани с кръв “, за разгром в институциите, за държавна измяна ". 

Тя разяснява и днешния скандал в Народното събрание, когато депутати от ПП-ДБ и " Възраждане " влязоха в конфликт, поради изявление на Явор Божанков: 

" ВъZраждане агресира в Народното събрание и се пробва да постанова цензура в 21 век. Липсата на образование и простотията взимат връх ".

Бориславова счита, че е оповестена война на Народното събрание. По думите й прокуратурата е свършила повече работа през последните три седмици, в сравнение с за три години. 

" Трябва да има правосъдна промяна. Време е. Не бива да имаме вяра, че сегашната война на Гешев с политически партии и свързани с тях незаконни групи е дълготрайното решение. Защото те могат да се схванат всеки миг или да си намерят сурогат, а ние отново ще би трябвало да сме по площадите или на избори. Докато в същото време … въZрожденските сили и радините безредици ще не престават да стресират против демокрацията.

Пиша това, осъзнавайки, че във втория мандат търсим поддръжка за кабинета точно от ГЕРБ, само че най-малко за момента в този парламент след тези изборни резултати друго болшинство за правосъдна промяна няма. След нови избори надали ще наподобява по-добре.

Необходимо е постоянно държавно управление, което да се опита да реши проблемите на страната ", съобщи тя. 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР