Лена Бориславова цъфна с бижу за 5 хиляди лева в

...
Лена Бориславова цъфна

Снимка: bTV

Коментари Харесай

Лена Бориславова цъфна с бижу за 5 хиляди лева в национален ефир

Лена Бориславова цъфна с украшение за 5 хиляди лв. в народен ефир. На врата й висеше емблематичен модел на най-известната бижутерийна къща в целия свят „ Картие “.

Острието на Политическа партия остави майчинството на назад във времето и в последно време все по-често снове из студиата на малките екрани

„ Тринити “ на „ Картие “ се предлага в разнообразни разновидности и на разнообразни цени. Те зависят от материала, от който бижуто е направено. Към цената се прибавя и в случай че бижуто има скъпоценни камъни или не.

Моделът на врата на Лена е междинен клас. То е направено от злато, а цената му е близо 5 хиляди лв..

Близки до юристката споделят, че дискретната огърлица ѝ била прочувствен и специфичен подарък. Навярно получено от брачна половинка й – Мирослав Иванов във връзка тяхната годишнина. През 2024 година се навършват 10 години от началото на любовната им приказка.

Връзката им пламнала, до момента в който били студенти в СУ, а малко по-късно се сгодили. Бориславова дълго време не носеше годежния си пръстен от Миро. А той докара и до редица  кавги към нея.

Десетата годишнина от началото на връзката им е подобаваща и за повдигането на женитба

Родителите им от дълго време чакали този моменти и напирали младите по-бързо да се решат да минат под олтара. Лена и Миро нееднократно са споделяли, че са имали съществени проекти по кое време и къде да сключат брак. COVID-19 обаче ги е осуетил.

После пристигнали уговорките им в политиката, а по-късно пък изненадващата бременност на Бориславова. Мнозина чакаха депутатът от Политическа партия и юристката да минат под венчилото, до момента в който тя бе бременна, с цел да си спестят някои бумащини към припознаването на бебето. Но това по този начин и не се случи. А на Миро му се наложи да подава купища заявки, с цел да удостовери бащинството си.

Запознати издават, че Лена и Миро желали дребна и скромна женитба, единствено в компанията на най-близките родственици и шепа другари

Те били обединени към концепцията, че не желаят тържеството им да бъде в столицата или в родния град на Иванов – Ямбол, защото предпочитали да избегнат привличането на ненужно любознание към себе си. За кума Бориславова мечтаела да предложения по-малката си сестра Маргарита, с която са изключително привързани една към друга. Тя е доктор анестезиолог в парижка болница. Основната конспирация към възможната женитба на Миро и Лена обаче ще бъде дали на нея ще участва брачната половинка на Кирил Петков Линда след абсурда „ Парапетгейт “, който месеци наред тресеше страната.

Източник: Ретро 
Още вести четете в категорията Живот
За още настоящи вести: Последвайте ни в Google News 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР