Лена Бориславова се радва на семейно щастие с избраника си

...
Лена Бориславова се радва на семейно щастие с избраника си
Коментари Харесай

ТИХОМЪЛКОМ: Родителите на Лена се разведоха

Лена Бориславова се радва на фамилно благополучие с избраника си Миро Иванов, само че напълно не по този начин стоят нещата в родната й къща. Оказва се, че татко ѝ Здравко и майка ѝ Искра не съжителстват дружно, а таткото на Лена даже има нова жена до себе си, която е завел на сантиментална отмора във Венеция.

Впечатление прави, че очевидно родителите на Бориславова не са запазили напълно топли връзки, тъй като даже не са другари в обществените мрежи и не поддържат контакт там. Майката на Лена споделя само независими фотоси и такива с двете си щерки, само че продължава да се показва с семейството на своя брачен партньор. Към момента тя работи на висока позиция в българския филиал на огромна датска спедиторска компания за транспортиране на разнообразни товари.

Здравко с новата си възлюбена

Бащата на Бориславова пък е предприемач. Той е притежател на две сдружения – „ МЛ-92 “ ЕООД и „ МЛ-98 “ ЕООД, чиито имена са формирани от буквите на имената на двете му щерки Лена и Маргарита. И двете са регистрирани на територията на София и се занимават с търговия с разнообразни медицински консумативи.

Таткото на Бориславова е съучастник и в прочут софийски дентален център, който предлага услуги като рентгенова и образна диагностика, извънболнично дентално лекуване, съвещания и редица други. Здравко взе участие още и в ръководството на медико-диагностична лаборатория на територията на град Сливен с още трима души, от която получава спомагателни финансови инжекции, написа Ретро.

Лена Бориславова настойчиво се пробва да крие фамилията си от публичното любознание, ориентирано към нея и персоналния ѝ живот напоследък. Тя не споделя фотоси с роднините си като се изключи по-малката си сестра Маргарита, която е доктор по специалност и работи като анестезиолог в болница в покрайнините на Париж. За пръв път майка си пък някогашната говорителка на Кирил Петков сподели по случай погачата на новородената си щерка Деа. Тогава тя събра нея и свекърва си в столичен ресторант, където бе изработен ритуалът по орисването на дъщеричката ѝ. На събирането обаче участвали единствено дами, както повелява традицията.

Инфо: lupa.bg

Тагове: Лена Бориславова родители развод
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР