Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ разкритикува действията на държавния глава

...
Лена Бориславова от Продължаваме промяната“ разкритикува действията на държавния глава
Коментари Харесай

Лена Бориславова: Ето трите стъпки на Радев за спъване на редовно правителство

Лена Бориславова от „ Продължаваме промяната “ разкритикува дейностите на президента с обява във Facebook. Повод за това стана невижданото всеобщо овакантяване на регионални шефове.

Това е следващ удар по постоянното държавно управление след освобождението от служба на всички служебни зам.-министри в деня на избирането на кабинета „ Денков “. Лена Бориславова напомня, че регионалните шефове са назначени от служебното държавно управление на президента Румен Радев. Ето цялата й обява, озаглавена „ Радеви уроци по държавническо държание “

Как да спънеш постоянното държавно управление в 3 стъпки:

1. Правиш всичко допустимо да не се сформира – организираш записи, пускаш стихове, държиш речи по какъв начин на страната не й би трябвало постоянен кабинет; безусловно си срещу промяна на заменените от теб управления на службите.

2. Освобождаваш неотложно всички зам.-министри (да не би инцидентно да съумеят да предадат работата на постоянно и демократично определените министри);

3. Инструктираш всички назначени от теб регионални шефове из цялата страна да подадат оставка. Преди да има определени заместници.

Ей по този начин … да им е гадно на постоянния кабинет “.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР