Лена Бориславова написа коментар, свързан със скандалните записи, предоставени от

...
Лена Бориславова написа коментар, свързан със скандалните записи, предоставени от
Коментари Харесай

Лена издаде тайната! Заканата

Лена Бориславова написа коментар, обвързван със скандалните записи, предоставени от Радостин Василев през днешния ден. Ето какво се закани тя:

" Националната сигурност е българска отговорност и значима част от българския суверенитет. Никоя друга страна не може да ни въздейства какъв избор ще създадем при бъдещите промени. Открито заявяваме, че за всеки претендент, който ще предложим за бъдещи назначения в службите, ще държим да има чисто минало, да не е бил част от незаконна група в България и Европа, както и че не е бил сътрудник на вражеска страна или на държавна сигурност.
-->
Не сме съгласували с никое посолство оферти за нито една от службите до този миг, но при крайните назначения и като част от законовите процедури се осведомят партньорските служби в рамките на отговорностите ни като членове на европейския съюз и НАТО (и с цел да могат да имат достъп до информация).

Няма да допуснем никой да повлияе на нашето мощно предпочитание за промяна на службите и за сформиране на постоянно държавно управление, което да освободи управлението на българските служби от дългогодишни зависимости ", написа Бориславова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР