Леля ли е Ружа Игнатова се питат хората в социалните

...
Леля ли е Ружа Игнатова се питат хората в социалните
Коментари Харесай

Леля ли е Ружа Игнатова: Брат й Константин май е станал баща

Леля ли е Ружа Игнатова се питат хората в обществените мрежи, откакто брат й, Константин Игнатов, пусна фотография, на него и малко дете. Разбира се, то може да е на някой другар или родственик. Но описанието й сочи друго.

„ До намирането на вътрешния мир пътят е дълъг. Мога да бъда единствено признателен, че имам вярната компания да ме води по този път “, написа Игнатов.

А в хаштаговете добави  „ Животът на бащата “

Иманно това взриви мрежите, защото поражда доста въпроси за статуса и фамилния му живот.

Детето наподобява на не повече от 2-3 годинки. То е облечено като момченце.

 

A post shared by Konstantin Ignatov (@konstantin.ignatov_)


Игнатов кацна у нас, откакто бе освободен от затвор в Ню Йорк, където лежа близо 3 години за присъединяване си в най-великата машинация с криптовалута OneCoin. Той подписа съглашение с държавното управление, което редуцира времето му зад решетките. В подмяна на по-малка присъда, той разкри детайлности за цялата скица OneCoin, която завлече стотици хиляди хора с над 4,4 милиарда $.

За персоналния му живот не се знае нищо с изключение на, че откогато се върна у нас много елит дами го налазиха

Последователки в мрежата му станаха някогашни участнички в „ Ергенът “, които по този начин и не откриха любовта в шоуто като Ирина Карабаджак и Габриела Великова. Други като Гергана Райчевска – Мис Силикон 2010, Магдалена Иванова и Десислава Димитрова са извънредно заинтригувани от особата на Константин. От обществените им мрежи проличава, че следват всяка негова стъпка.

Дали в този момент обаче в случай че някогашният пандизчия се окаже уединен татко ще го желаят толкоз доста дами, следва да разберем…

Източник: България днес 

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР