Лектори от Фондация Бъдители“ ще гостуват на учениците от 12

...
Лектори от Фондация Бъдители“ ще гостуват на учениците от 12
Коментари Харесай

Лектори от „Бъдители“ вдъхновяват ученици от ОУ “Елисавета Багряна” в Сливен

Лектори от Фондация „ Бъдители “ ще гостуват на учениците от 12 ОУ „ Елисавета Багряна ". Събитието на тематика „ Моят път към мечтаната специалност “ ще се състои на 7 февруари,вторник, от 13:00 часа в постройката на учебното заведение по покана на Величка Христова – шеф.

Лектори по време на събитието ще бъдат Биляна Панталеева – създател и ръководител на Фондация „ Бъдители “, управител персонални финанси и обезпечаване, Маги Богданова е съучастник в една от най-известните и новаторски счетоводни адвокатски фирми в България и Емил Лесов – сътрудник на една от огромните немски компании в областта на здравето и хубостта.

Фондациятаима за цел да подкрепи просветителния развой на студенти, възпитаници и персони от всякаква възраст, мотивирайки и ориентирайки ги за професионалния живот. Под формата на разчупени и новаторски лекции те споделят за пътя, изминат от учебно заведение до през днешния ден.

Според лекторителичният образец в дома, учебното заведение, университета и обществото като цяло, е най-съществен за младежите. Именно той води до продуктивни дейности и вдишване на отговорност, посредством които се построяват стимулирани и можещи персони. Фондацията започва своята активност като благотворителна самодейност преди 7 години, а доказателство за това какъв брой скъп е персоналният образец е мощния интерес към събитията. За този интервал от време „ Бъдители “ са гостували на над 60 учебни заведения и университети, където са се срещнали с към 4800 младежи.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР