Леко стряскаща и предизвикателна изненада чака туристите, които стигат до

...
Леко стряскаща и предизвикателна изненада чака туристите, които стигат до
Коментари Харесай

Туристка се качи на 1893 височина в Алпите, а там се надена на... гигантски пенис

Леко стряскаща и предизвикателна изненада чака туристите, които стигат до алпийския връх Йотшер (1893 м) в австрийските Алпи – незнайни запалянковци са замъкнали и сложили там великански дървен пенис, написа " Монитор " Откритието направила една дама в четвъртък и незабавно съобщила на управляващите в най-близкото обитаемо място. Вместо да се вбесят обаче представители на локалната администрация напълно непринудено се зарадвали на дейностите на „ злосторниците “ и решили, че в цялата история има нещо много позитивно.

Директорът на лифта „ Йотшер “ Андреас Будер незабавно станал почитател на творението: „ Артистът несъмнено е походил с схващане към нещата, тъй като напълно не е лесна работа да замъкнеш толкоз огромно парче дърво до върха, а пък и монтажът е изработен много професионално “.

Вместо да последват каквито и да било наказания, анонимният дърворезбар ще бъде примамен да излезе нескрито със специфична премия – той ще получи карта за оборудванията в близост за този зимен сезон, само че единствено в случай че може да потвърди авторството на голямото дървено мъжко достолепие.

Местната администрация се надява, че от „ скулптурата “ може да стане много привлекателна туристическа атракция и точно затова пенисът към този момент ще остане да краси алпийския връх.


Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР