Леко се успокои обстановката пред Народното събрание, след като по-рано

...
Леко се успокои обстановката пред Народното събрание, след като по-рано
Коментари Харесай

Напрежение на протеста в София: Щурм към Народното събрание, има ранени и арести

Леко се успокои ситуацията пред Народното събрание, откакто по-рано протестиращи стигнаха до постройката и започнаха да оказват напън върху вратите . Около 13 часа участници в митинга се качиха на стълбището пред парадния вход на Народното събрание и започнаха да блъскат по прозорците на вратите .

На няколко пъти напрежението се повиши, откакто множеството съумя да пробие кордона в опит да влезе в постройката.

 митинг Народно заседание БГНЕС
За в този момент полицията съумява да удържи хората тъкмо пред парадния вход макар мощният напън и бутането на протестиращите. Площадът е огласен от крясъци " Оставка ". Депутатите изчерпаха дневната си стратегия и съвещанието бе закрито минути след началото митинга .

 митинг Народно заседание БГНЕС

Излъчвани от мястото фрагменти демонстрираха по какъв начин няколко души бяха извадени от тълпата откакто им прилоша. Най-вероятно има и ранени , съобщи NOVA NEWS.
 
 митинг Народно заседание БГНЕС
Организатори на демонстрацията са " Възраждане ". По предварителни данни на партията в митинга би трябвало да вземат участие към 10 хиляди души от цялата страна.



Преди това въоръжен млад мъж бе задържан по време на митинга против зеления документ пред Народното събрание. В него полицията е разкрила револвер . По информация на БНР той е прочут на полицият а.Мъжът е бил арестуван към 12:30 часа.
 митинг Народно заседание БГНЕС

Полицията изтегля по-агресивните и ги отстранява от митинга. Хора с маски на площада съвсем не се виждат.
 Очаквайте детайлности.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР