Леките плавателни съдове, изработени от същите здрави синтетични влакна като

...
Леките плавателни съдове, изработени от същите здрави синтетични влакна като
Коментари Харесай

Малко полицейско управление в северните гори на Минесота предлага безплатни канута, за да помогне за набирането на нови служители

Леките плавателни съдове, направени от същите здрави синтетични нишки като бронираните жилетки, са идеални за гребане в близката пустота и проучване на нейните повече над 1000 девствени езера. Отделът — състоящ се от шеф, помощник-началник и пет слота за патрулни служители на реда — в този момент има едно свободно място, а друго следва скоро.

Началникът на полицията Чад Худ сподели, че към този момент е получил две позвънявания, изразяващи интерес като от четвъртък сутринта и чака най-малко още няколко поради необикновеното предложение. Много полицейски ръководства оферират бонуси за наемане, сподели той, тъй че търсеше метод да се открои. По предложение на помощник-директора Майк Лоренц те взеха решение да се възползват от изобилните благоприятни условия за отдих навън на Ели.

„ Можеш да свършиш със промяна, може би промяната е била стресираща.... Най-добрият метод за декомпресия е да отидете да карате кану, да ловувате или да ловите риба, ” сподели Худе.

Полицейските ръководства в цялата страна се борят да наемат и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР