Лекарите в Пирогов“ са успели да стабилизират състоянието на 16-годишното

...
Лекарите в Пирогов“ са успели да стабилизират състоянието на 16-годишното
Коментари Харесай

Бащата на намушкания ученик: След като е наръган, е удрян с юмруци в раната

Лекарите в „ Пирогов “ са съумели да стабилизират положението на 16-годишното момче, което беше намушкано в София след счепкване с група млади мъже. Заедно с него е бил обичай и още един младеж.

Това заяви в предаването „ Тази неделя “ наБи Ти Вибащата на по-тежко потърпевшото момче, което е с три прободни рани. Снощи е бил в реанимация. Другото момче е потърпевшо от ударите и след обзор е изписано.

Случаят е от петък след обяд, само че стана прочут в събота.

Първоначално са арестувани трима души, само че след това единият е освободен. Човекът с ножа, който е апетитен за причинителят, е палестински жител.

От Министерство на вътрешните работи потвърдиха, че случаят е станал след счепкване в региона на 18-о учебно заведение в София. По последна информация няма заплаха за живота на настаненото момче в „ Пирогов “.

„ Това, което ми е известно досега, е, че след замяна на реплики се стартира нахлуване. Двама от нападателите са бежанци, а третият – български жител. Нападат сина ми и негови другари. Това става пред магазин до учебното заведение. След спречкването се разделят. През това време тримата нападатели се връщат до магазина, единият прескача бара и взима нож “, описа бащата Иво Вълков.

Собственикът на магазина се е опитал да вземе ножа, само че не е съумял. След това тримата стартират да гонят компанията на сина на Вълков.

„ Догонват ги и стартира ръкомахане с ножа по всички. Някои се разбягват, само че синът ми и още един негов другар не съумяват. Наръган е в гърдите и корема. Тук към този момент е неописуема свирепост. Третият нападател – българинът, по информация се оказа, че е Ахмад Алгафари, племенник на Нидал Алгафари. Това са данните на очевидци “, описа още бащата.

Проверка на bTV удостоверява, че става въпрос за племенник на Нидал Алгафари. Версията на фамилията му обаче е, че той се е опитал да спре индивида с ножа. Тъй като не е открит като причинител, е бил освободен.

„ По моя информация той не е държал ножа, само че може би е бил най-агресивният. След нанесения побой синът ми е намушкан в гърдите и в профил в корема. Ахмад Алгафари вижда къде му е раната и стартира да го удря с юмруци там, без да стопира. Това са разказите на очевидци, които са дали показания “, описа още бащата.

Показания са дали повече от 10 души. Нидал Алгафари също е видян пред Трето районно ръководство, добави Иво Вълков. На сутринта племенникът му е освободен. Според него към този момент има опит за прикриване на истината.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР