Лекарите в България не се намемат да извършат операцията, тъй

...
Лекарите в България не се намемат да извършат операцията, тъй
Коментари Харесай

Нека помогнем на Ненко от Бургас, нужни са му 80 хил. лв., за да пребори тумора и да живее

Лекарите в България не се намемат да извършат интервенцията, защото е доста комплицирана, нужно е да се лекува в чужбина

Нужни са 40 000 евро за животоспасяваща интервенция на 39-годишния Ненко Михов от бургаския квартал " Крайморие ". Мъжът е с диагноза израстък на гръбнака. Преди година и половина му е направена интервенция в Университетската Многопрофилна болница за интензивно лекуване и незабавна медицина " Н. И. Пирогов ". Тя се оказва несполучлива. Туморът продължава да пораства и сега е достигнал размери от 15 см. Той притиска пикочния мехур и бъбреците и затруднява ежедневните действия на Ненко. " Напоследък чувствам, че все по-бавно стартирам да правя разнообразни неща и работя с болежка ", споделя мъжът. Той е потърсил опция за втора интервенция в още две лечебни заведения, само че поради високия риск от интервенцията никой доктор не се е наел да го оперира.

" Преди няколко години ме оперираха за първи път от херния. Тогава никой не видя, че имам различен проблем. При втората интервенция на херния обаче лекарите видяха туморното образувание ", споделя мъжът. Туморът е на костта на опашката и визира нерв. Опасенията на лекарите са, че може да слезе надолу и да докара до парализа на крайниците.

Лекари в болница в Чорлу, Турция, му дават вяра, че могат да го излекуват посредством комплицирана интервенция. " Шансовете ми за живот са 50%, само че интервенцията е скъпоструваща - 40 000 евро ", добавя Ненко Михов, който е татко на две деца.

Кампанията за набирането на средства за лекуването в Турция стартира в навечерието на Възкресение Христово. В храм " Свети Пимен Зографски " в Крайморие има сложена кутия за дарения на средства. Там събират финансова помощ за Ненко от Великден. Протойерей доктор Стелиян Кунев прочете молитва за здраве и излекуване на Ненко. Мъжът не се е отчаял и не губи вяра, че ще успее да се пребори с заболяването. До този миг са събрани над 8 000 лв.. Колкото по-бързо се събере цялата сума, толкоз по-бързо ще бъде осъществена и интервенцията.

Кутия за събиране на средства ще бъдат сложени в магазина против Славейковото пазарче в Бургас и в магазина до блок 145 в бургаския комплекс " П. Р. Славейков ".

Всеки, който може и има предпочитание да подари средства може да го направи и по банков път: IBAN: BG50STSA93000029832122

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР