Лекари от УМБАЛ „Света Анна” се борят за живота на

...
Лекари от УМБАЛ „Света Анна” се борят за живота на
Коментари Харесай

В критично състояние е шофьорът, забил се в стълб на Цариградско шосе

Лекари от УМБАЛ „ Света Анна” се борят за живота на мъжа, блъснал се с колата си челно в дирек на столичното " Цариградско шосе ". Инцидентът стана в понеделник в час пик. Пострадалият е в реанимацията на лечебното заведение в сериозно положение.

Д-р Евгени Нешев от Клиниката по ортопедия и травматология на „ Св. Анна” изясни за NOVA, че множеството от костите му от кръста надолу са с голям брой фрактури – на таза, бедрата, коленете и стъпалата. През миналата нощ коремните хирурзи са се борили с тежки кръвоизливи в коремната област на 47-годишния мъж, а имат подозрения и за засегнати вътрешни органи.

С него е пътувала 29-годишна жена, която към този момент е нормализирана, само че към момента е в реанимация и с заплаха за живота. Тя е с тежка гръдно-коремна контузия.

Междувременно стана ясно, че взетата проба на лидера не е посочила съществуване на алкохол в кръвта му. По информация на NOVA през 2019 година мъжът е заловен да кара след приложимост на опиати. Софийският областен съд лишава книжката му за 6 месеца. Водачът получава и условна присъда от 3 месеца отнемане за независимост. Ако в този момент тестът му за опиати излезе позитивна, 47-годишният водач ще би трябвало да изтърпи наказването си от 2019 година.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР