Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас

...
Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас
Коментари Харесай

Оперирана от херния: Нито съм упоявана, нито съм рязана, лъжат

Лекари от отделението по неврохирургия в частна болница в Бургас са издали епикриза на своя пациентка, в която е упоменато, че ѝ е направена оперативна намеса, без такава да бъде осъществена.

Това твърди пострадалата Милена Стефанова, която се свърза с NOVA, с цел да опише за лекуването си в болничното заведение, откъдето била изписана в неделя.

" Искам да моля хората да ревизират документите си и когато има нередности, да алармират. В моя случай, съгласно епикризата, ми е направена ендоскопска интервенция. Описано е, че съм била с венозна упойка. Нямам направена сходна намеса. Нямам рани, нито шевове, нито начело, където може да се влезе през 6 мм отвор, който е разказан. Това е точене на НЗОК, машинация за доста пари ", описа дамата.

За три дни е получила една инжекция-блокада с лидокаин. " Първите ден и половина след нея имах леко усъвършенстване, след това нещата доста се усложниха, а болките ставаха непоносими. Нямах такива преди да постъпя в болничното заведение. Разписани са четири инжекции, сложени след ЯМР, нямам такива. Нямам и дискова херния, само че доктор Балев желае да ми прави интервенция. Имам желание да диря правата си по правосъден път ", показа тя.

Директорът на болничното заведение доктор Лидия Стефанова съобщи, че е сюрпризирана от проблема. " Не е извършен прелиминарен диалог с мен, не са се произнесли способените институции. Това е опит за провокация, в никакъв случай не сме правили подправени интервенции. Институциите ще излязат със мнение след подаден сигнал.

Това е единственият законово организиран метод. Преди това няма по какъв начин да се разбере каква е истината. Пациентката не е направила опит да реализира контакт с нас, с цел да обясни обстановката. Тя аргументи задоволително неприятности по време на престоя си, психиатър се е произнесъл, че е на тежки психотици ", съобщи тя.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР