Лекари от областната държавна болница в Пазарджик са потресени от

...
Лекари от областната държавна болница в Пазарджик са потресени от
Коментари Харесай

Лекари от МБАЛ – Пазарджик: Д-р Крумов открит мъртъв?! Не можем да повярваме, беше толкова човечен

Лекари от регионалната държавна болница в Пазарджик са потресени от неочакваната гибел на доктор Пламен Крумов, някогашен шеф на Урологично поделение в пазарджишкото здравно заведение. Те го разказват като безрезервен, предан на специалността и пациентите си доктор, подготвен да помогне на всеки. Вестта за кончината му попари негови другари в „ бели престилки “ от болничното заведение, които не можеха да повярват, че си е отишъл толкоз младеж, предава 24 часа.
„ Не е истина. Не мога да допускам! “, „ Ще те запомним като доста добър и хуманен “, написаха лекари от МБАЛ-Пазарджик.
Д-р Крумов е родом от град Горна Оряховица и е избрал да работи в държавната болница в Пазарджик малко след специализацията си. В най-голямото болнично заведение той е назначен през 2010 година
В Пазарджик прекарва 12 години и е образец за добър експерт и радушен доктор, спомнят си негови някогашни сътрудници.
„ Професионалното лекуване и отношението им към техните пациенти, е отличителната линия в работата им! Д-р Пламен Крумов е освен отличен експерт, само че приема проблемите на своите пациенти като персонални. Показва своята угриженост и е подготвен да помогне, с каквото може. Старае се да откри решение на всеки проблем. Не сме вярвали,че един шеф на поделение може да се раздава по този начин за своите пациенти “, пишат в благодарственото писмо Валентин Грънчаров, Илияна Маринова и Диана Даматова.
Те пожелават на доктор Крумов и целия екип на Урологично поделение на МБАЛ-Пазарджик преди всичко здраве, персонални и професионални триумфи и удовлетворени пациенти.
На 31 декември предходната година е било последното му дежурство в болничното заведение в Пазарджик.
„ Последна нощ, а на следващия ден ме чака път. Поглеждам през прозореца на открито мрачно тъмно студено, натъжих се.Видях 12 години по какъв начин минаха в положително и зло, в наслада и паника последно довиждане Ви споделям. Благодаря за тези години, в които бяхте до мен с почитание … Д-р Крумов
Благодаря за 12- те години, през които бях от колектива на МБАЛ Пазарджик. Минаха като че ли беше през вчерашния ден. Благодарен съм за всеки един ден, за всеки един пациент, за всеки мой сътрудник, които ме научиха по какъв начин да бъда преди всичко добър човек и по-късно доктор. Ще ми липсвате извънредно доста “, написа на изпроводяк доктор Крумов във Facebook.
От началото на тази година 39-годишният уролог се е преместил на работа в МБАЛ “ Парк Хоспитал “ в Пловдив и е живеел в „ Кършияка “, където е бил открит мъртъв в неделя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР