Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като

...
Лекар ще прецени здравословното състояние на Ален Делон, след като
Коментари Харесай

Лекари ще оценяват здравословното състояние на Ален Делон по настояване на децата му

Лекар ще реши здравословното положение на Ален Делон, откакто юристите на 88-годишния френски артист и синът му Антони желаеха той да бъде подложен под правосъдна отбрана, съобщи Агенция Франс Прес, като цитира френските управляващи. 

" Прокуратурата в Монтаржи е поискала дипломиран доктор да направи оценка на положението на Ален Делон ", се споделя в изказване на прокуратурата в градчето в Централна Франция, покрай мястото, където живее артистът, прочут с функциите си в " Басейнът " и " Гепардът ".

" Прокурорът удостоверява, че на 10 януари 2024 година е получил два обособени имейла от юристите на Антони и Ален Делон, в които се показва, че артистът незабавно би трябвало да бъде подложен под правосъдна отбрана по здравословни аргументи ", се споделя в изказването. В него се прибавя, че процедурата няма да бъде обект на " по-нататъшна връзка ".

По-рано Лоранс Бедоса, показала се за юрист на Ален Делон, съобщи в известие за медиите, че е " поискала по е-поща от прокурора на Монтаржи да стартира процедура за слагане на Делон под правосъдна отбрана ".

" Това е доста удовлетворяващо за нас и за нашия клиент. Надяваме се, че експертната оценка ще бъде осъществена от експерт, с цел да можем най-сетне да бъдат обновени грижите, от които се нуждае Ален Делон ", съобщи пред Агенция Франс Прес Кристоф Айела, юрист на Ален Делон.

Той разгласи пред " Фигаро ", че към този момент не пази ползите на дъщерята на артиста - Анушка, " с цел да се успокоят полемиките ".

За свадите във семейството Делон се разбра за първи път при започване на януари от изявление за " Пари мач " на 59-годишния наследник на френската кино икона - Антони Делон. Седмица по-късно в същото списание излезе и диалог с най-малкия наследник, 29-годишният Ален-Фабиан. Двамата считат, че татко им е бил манипулиран от сестра им, 33-годишната Анушка, за която се твърди, че е крила от тях здравословното положение на родителя им. 
   
Тя желае да го реалокира от Франция в Швейцария, с цел да избегне заплащането на прекомерно огромен налог върху наследството, твърди Антони.

От своя страна Анушка упреква братята си, че са заплашили живота на артиста и изяснява, че желае да води татко им в Швейцария, с цел да може да продължи да се лекува там.  Дъщерята е на мнение, че медицинските грижи за Ален Делон във Франция са извънредно незадоволителни, както и че на швейцарските лекари би трябвало да се разреши да го прегледат още веднъж и да възобновят лекуването му, в противоположен случай има риск за живота му.

В юридически проект на 22 декември Ален-Фабиан подаде тъжба против Анушка за " корист със уязвимост " в ущърб на татко им, напомня Агенция Франс Прес.

От своя страна Антони разгласи пред " Пари мач ", че е подал тъжба против нея, като я упреква, че не го е уведомила за неуспеха на татко им да премине " пет когнитивни теста " сред 2019 и 2022 година

Оттеглил се от светлините на прожекторите, Ален Делон има само няколко обществени изяви в последните годините. Той участва на погребението на Жан-Пол Белмондо през септември 2021 г. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР