Лекар по онкологични заболявания в Ню Йорк уби бебето си и себе си

...
Лекар по онкологични заболявания в Ню Йорк застреля 6-месечното си
Коментари Харесай

Лекар по онкологични заболявания в Ню Йорк застреля 6-месечното си бебе и след това насочи пистолета към себе си, съобщи полицията в събота.

Разследващите предоставиха оскъдни данни подробности за трагедията, включваща 40-годишната Кристъл Касцета и нейното бебе в дома на семейството в окръг Уестчестър. Но полицията каза в изявление, че „сцената съответства на убийство/самоубийство.“

Cascetta беше асистент професор по медицина в Mount Sinai и управляваше Infusion Center Mount Sinai Queens. Тя е била „активен изследовател на клинични изпитвания за рак на гърдата“, според нейната официална биография.

През 2019 г. тя се омъжи за Тим Талти, който изглежда управлява компания за хранителни барове, където Cascetta е служила като медицински консултант .

„Хората, които са най-близки до Кристъл, ще ви кажат, че да бъде лекар е в нейното ДНК. Самата Кристал ще ви каже, че е искала да бъде лекар откакто се помни; че дори като дете можеха да я намерят да увива куклите си в марля“, се казва в уебсайта на компанията.

„Когато Кристъл беше в 8 клас, най-добрата приятелка на майка й почина от рак на гърдата. Именно това събитие, променящо живота, помогна на Кристал да реши, че медицинската онкология ще бъде нейната специалност.“

Онлайн регистър на подаръци показва, че двойката е имала бебе в средата на март.

Ако вие или ваш близък човек се борите със суицидни мисли, моля, свържете се с Националната телефонна линия за предотвратяване на самоубийства на 1-800-273-TALK (8255) или се свържете с линията за кризисни текстови съобщения, като изпратите SMS на TALK на 741741.

Прочетете повече в The Daily Beast.

Получавайте най-големите новини и скандали на Daily Beast направо във входящата си кутия. Регистрирайте се сега.

Бъдете информирани и получете неограничен достъп до несравнимите отчети на Daily Beast. Абонирайте се сега.

Източник: yahoo.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР