Лекар от Стара Загора или не е полагал Хипократова клетва,

...
Лекар от Стара Загора или не е полагал Хипократова клетва,
Коментари Харесай

Сигнал до Lupa.bg: Доктор се гаври с онкоболна в Стара Загора

Лекар от Стара Загора или не е полагал Хипократова клетва, или е тотално перде, на което не му пука за пациентите. Сигнал до Lupa.bg разкри по какъв начин доктор Иван Стоянов от Национален осигурителен институт в града на липите се изгаврил с онкоболна жена, на която отказал обезпечената от страната отмора, тъй като била със „ смъртоносна болест “.

Медикът, който дава наряди в приемната на Национален осигурителен институт, посреща през вчерашния ден жена, която желае да си подаде за рехабилитация в Слънчев бряг дружно със сестра си.

Жената ползва целия набор документи в ръцете на доктор Стоянов. Вместо да си свърши работата, бабаитът в бяла престилка сграбчил ТЕЛК-а на пациентката и изстрелял: „ Къде си тръгнала с това смъртоносно заболяване “, след което просто я изгонил.

Историята въпреки всичко е с хепиенд – дамата се връща с юрист и доктор от Онкодиспансера, лютият Стоянов е заставен да подпише документите за рехабилитацията. Въпросът е в отношението, което човечен доктор демонстрира към онкоболен човек, ядосва се източникът на Lupa.bg.

Според него Иван Стоянов е показал сходно безочливо държане и с други пациенти, като че ли им споделя „ Хващай пътя за гробищата “, приключи читателят на Lupa.bg.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР