Лек автомобил Алфа Ромео скочи от мост в района на

...
Лек автомобил Алфа Ромео скочи от мост в района на
Коментари Харесай

Лек автомобил „Алфа“ скочи от мост в Дупница, трима са с комоцио

Лек автомобил Алфа Ромео скочи от мост в региона на жп-гара Дупница. 20-годишна лидерка и двамата и спътници са с комоцио, настанени са в дупнишка болница без заплаха за живота, съобщи кореспондентът на БГНЕС за района. Инцидентът стана нощес.

Тестът на лидерката за приложимост на алкохол е негативен, взета й е кръв за разбор за съществуване на наркотично вещество, оповестиха от пресцентъра на ОД МВР-Кюстендил.

Инцидентът е станал след придвижване с несъобразена скорост, при завой надясно лидерката е изгубила надзор над автомобила и на кръстовището, формирано от улиците „ Н. Малашевски “ и „ Ст. Караджа “ в Дупница, и е паднала от мост.

Лекият автомобил след пад от 8 метра височина се е приземил върху колелата си на 10 метра от жп-линията Дупница-София.

В резултат на произшествието лидерката и двамата и спътници са с комоцио, настанени са в дупнишка болница без заплаха за живота. Тестът на лидерката за приложимост на алкохол е негативен, взета й е кръв за разбор за съществуване на наркотично вещество. Досъдебно произвеждане е формирано по случая, известен е дежурен прокурор “, прецизират от полицията. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР