Легендите на Панатинайкос Димитрис Диамантидис и Фрагискос Алвертис, заедно с

...
Легендите на Панатинайкос Димитрис Диамантидис и Фрагискос Алвертис, заедно с
Коментари Харесай

Легендите Диамантидис и Алвертис се завръщат в Панатинайкос

Легендите на Панатинайкос Димитрис Диамантидис и Фрагискос Алвертис, дружно с Такис Триантопулос, ще поемат ръководството на гръцкия гранд до продажбата на клуба, оповестиха от 38-кратните първенци на Гърция. Те ще показват проекта за сезон 2020/21 на конференция, планувана за идната седмица, на която присъединяване ще вземе и новият старши треньор Йоргос Воворас.

Както е известно, спореният притежател на клуба Димитрис Янакополус реши да се отдръпна от управлението на " детелините " и разгласи цена от 25 милиона евро за продажбата им. Дясната му ръка - Манос Пападопулос, който бе президент и притежател на 89,9% от акциите на клуба, пък е решил да напусне след повече от 30 години ръководство.

Фрагискос Алвертис е прекарал 19 години в ПАО като състезател в интервала 1990-2009 година Във визитката му личат 5 трофея от Евролигата със " зелените " и 11 трофеи от гръцкото състезание. Големият Диамантидис e един от най-великите европейски играчи, като брани емблемата на Панатинайкос от 2004-а до 2016-а.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР