Легендите на Манчестър Юнайтед - Гари Нейл и Райън Гигс,

...
Легендите на Манчестър Юнайтед - Гари Нейл и Райън Гигс,
Коментари Харесай

Легендите Гигс и Невил реставрират исторически хотел в Манчестър

Легендите на Манчестър Юнайтед - Гари Нейл и Райън Гигс, направиха блестящи кариери на терена, само че отвън него те се пробват да създадат още по-добри.

 Най-новото им бизнес начинание - първокласният хотел Stock Exchange Hotel - ще отвори порти на 15 ноември.

Те го закупиха преди години за £1,5 млн. и дружно с вложители похарчиха близо £20м за реновирането му.

Хотелът е от най-историческите здания в Манчестър.

Включената в листата на Клас II фондова борса, издигната през 1906 година, в този момент ще отвори порти за гости за първи път от 70-те години на предишния век насам.

Разположен в централната част на Манчестър, бутиковият хотел ще бъде един от единствено трите такива здания в града и ще предлага 40 стаи, в това число два фирмени жилището и резиденция с повърхност 3 500 кв. м.

Кухнята ще бъде ръководена от известния готвач Том Керидж, който има две звезди " Мишлен ".

Резервациите към този момент се одобряват, макар че хотелът, който ще бъде благосъстоятелност на френска хотелска група, ще отвори порти чак след четири месеца.

Най-евтините стаи стартират от 185 паунда за нощувка, а по-големите стаи костват 750 паунда през уикендите.

Запазени са доста истински детайли и се набиват на очи.

Невил описа пред Business Live: " Става дума за една от най-историческите здания в Манчестър, която още веднъж получава достъп до нея за първи път от 70-те години на предишния век. Ние върнахме тази постройка към живот и сме доста горди от това. "

Гари Невил добави, че хотелът е бил " персонален блян ", а процесът на взимане на решение е бил основан на вида места, които той и Гигс харесват, когато пътуват.

Хотелиерът Уинстън Захра, който се причисли към GG Hospitality на Невил и Гигс като основен изпълнителен шеф преди 15 месеца, добави: " Горди сме с метода, по който в този момент наподобява постройката вътрешно, а външно тя постоянно е изглеждала фантастично.Сега считаме, че интериорът дава отговор на качеството и наследството на неповторимия темперамент на екстериора на постройката ".

" Една от главните промени, които направихме, беше в цветовата палитра, защото желаеме да бъде светла и приветлива ".

" Когато погледнете качеството на материалите, огромната смяна е, че всички те са построени от занаятчии, които употребяват остарели способи, тъй че качеството е солидно.

Невил и Гигс имат също хотел Football в Манчестър и кафене Football в Стратфорд, Лондон.

Тези двамата, както и други фрагменти от " Випуск 92 " на Манчестър Юнайтед, стоят и зад University Academy 92, висше образователно заведение в Олд Трафорд, и преди малко видяха как  клуб Салфорд Сити, се промъкна във Втора лига.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР