Легендите Христо Стоичков и Красимир Балъков ще изведат звездните отбори

...
Легендите Христо Стоичков и Красимир Балъков ще изведат звездните отбори
Коментари Харесай

Стоичков и Балъков ще изведат звездните отбори на България

Легендите Христо Стоичков и Красимир Балъков ще изведат звездните тимове на България и на Етър за 100-ия празник на клуба от Велико Търново. Мачът и празненствата ще са на 25 април (четвъртък) на стадион " Ивайло ". Имената им бяха оповестени първи, като двамата са удостоверили присъединяване си.

Ето какво написаха " болярите " в формалния си профил във Facebook:

" Той удостовери с подготвеност и сърдечност своето присъединяване в стотния празник на „ Етър “! И ще изведе Пеневата чета против „ виолетовите “ първенци на стадион „ Ивайло “.

Да описваме ли кариерата и триумфите му? Едва ли има българин, който да не ги знае прелестно. Самият той персонално написа своята биография с брилянтните си изяви по футболните терени. Разбира се, благодарение на своите съотборници, треньори, другари, което в никакъв случай не пропуща да подчертае…

Най-разпознаваемото име на българин по целия свят. Защото и до ден-днешен, където и да отидете, споменете ли думата „ България “, отсреща непроменяемо следва реакцията: ХРИСТО СТОИЧКОВ! "

Преди това от Етър оповестиха и присъединяване на един от знаците на клуба - Красимир Балъков.

" Боляри! Започваме да разгласяваме имената на легендите, които потвърдиха наличието си на Празника за стотния празник на " Етър " и в мача сред " Звездите на " Етър " и " Звездите на България ".

Първото име е не на някой различен, а на КРАСИМИР БАЛЪКОВ!

Легенда на " виолетовите ", на " лъвовете " и на международния футбол, с трайно наличие и триумфи в историята на " Етър ", " Спортинг " и " Щутгарт ". Футболист № 1 на Велико Търново за ХХ век, един от двамата българи, избирани в Идеален тим на Световно състезание ", написаха от Етър.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР