Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на

...
Легендите говорят, че във флуорита се крият всички цветове на
Коментари Харесай

Мистичните свойства на флуорита

Легендите приказват, че във флуорита се крият всички цветове на дъгата, както и нейната мистична мощ. Камъкът е знак на отговорността и подчинението. Той има най-силно влияние върху хората със зодии Скорпион, Водолей и Риби.

Свойствата му са многочислени, само че измежду най-характерните му са способността да усъвършенства общото здравословно положение, да укрепва костната и мускулната система и не на последно място - да почиства аурата.

Флуоритът се предлага даже и през днешния ден за освобождение на ненужната сила, натрупала се в организма и заплашваща да се трансформира в неприятна, което би се отразило пагубно за цялото тяло. Той въздейства на умствено и прочувствено равнище. Успокоява нервите, гони неприятните страсти и отстранява мислите, които ни вършат затворени и депресирани.

Камъкът се употребява за медитация. Поставя се в зрителното поле и медитиращият се взира в него, до момента в който чисти тялото и мозъка си. С негова помощ тялото се освежава, а човек става по-концентриран. Ако се сложи непосредствено върху наранена част от тялото, флуоритът има силата да се оправя с болката. Препоръчва се за унищожаване на енергийни блокажи, респираторни проблеми, възпалени рани, кожни болести и артрит. В предишното е употребен и при лекуване на язви и инфектиране на дихателните пътища.

С мощните небесни сили, вплетени в него, флоуритът е един от най-мистичните камъни. Той влия позитивно на всички чакри. Изчиства мозъка и отваря очите на носителя му за скрития свят към него.

Флyopитът пoмaгa зa чeнълингa, тoй e oтличeн пoмoщниĸ зa cвъpзвaнe c Аĸaшoви зaпиcи, дaвaщи oтгoвopи зa предишните ви животи. Πoдпoмaгa и ĸoмyниĸaциятa c духове и други скрити от погледа ни същества. Kогато е кoмбиниpaн c дpyги ĸaмъни, зacилвa тяxнaтa eнepгия, ocoбeнo aĸo ca ĸaмъни, зacилвaщи дyxoвнocттa и paзвивaщи иcтинaтa и миpa.

Лечителите предлагат да поставите в най-често употребяваната стая в дома си произведение от флуорит. Така той ще дезинфикцира атмосферата и ще я пречиства от енергийно замърсяване, поглъщайки електромагнитните предавания.

 Флyopити

С украшение от флуорит може да внесете нравствен мир в живота си, да се пречистите от отрицателната сила, да избегнете конфликтни обстановки в дома или на работното място.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР