Легенди за интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите

...
Легенди за интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите
Коментари Харесай

Коцето шокира стилисти с огромен атрибут

Легенди за интимния инструмент на Константин се понесоха зад кулисите на „ Като две капки вода”.Служителките на продуцента Магърдич Халваджиян се изправили пред чудовището в слиповете на чалга артиста при превъплъщението му като Папи Ханс, написа ПИК.

В епизода от 12 март Краля на баладите навлече прилепнало по тялото му синьо трико за щангисти, което очерта пакета му за кеф на дамите под сцената и тези пред тв приемника. След облика Коцето бил спукан от майтапи от хората в близкото си обграждане. Сцепили го от бъзици, че атрибутът му към този момент е в мокрите сънища на българските домакини.

Да пристегнат члена на Коцето по този начин, че да не изпъква и да не се обрисува под трикото се оказало непостижима задача за стилистите на "Капките ". "Абе, хора, няма по какъв начин да ми скриете "калпазанина ", коментирал в собствен жанр зад кулисите фолк артистът, жестикулирайки, че "малкото Коце " въобще не е малко, а е с размера на лакътя му. Досрамяло го обаче от щерка му Марианка, която даже в един от лайфовете го поддържаше под сцената.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР