Легендата в художествената гимнастика и настояща шефка на федерацията Илиана

...
Легендата в художествената гимнастика и настояща шефка на федерацията Илиана
Коментари Харесай

Илиана разкри какво е Левски за Сираков

Легендата в художествената гимнастика и сегашна шефка на федерацията Илиана Раева съобщи в предаването " Важното за теб " с Ники Кънчев, че Наско Сираков, който е и нейн съпруг е чувствал за собствен дълг да се завърне в " Левски ".

" Наско не е странял от " Левски ", никой не го е канил в " Левски ". Сега, когато всичко е сгромолясано, той усеща мощ и опция да помогне, има и качества, и морал. Много тежко претърпя протичащото се. Той знае всяка една детайлност, която се е случила в " Левски " във всеки един миг. Има безусловно ясна картина за проблемите, за нещата, които би трябвало да се случат и тези, които не е трябвало да се случат, и усеща някакъв дълг.

Това е нещо, което аз почувствах към художествената гимнастика и не съм си и мислила в миналото, че ще се занимавам с това. Аз какво ли не пробвах да върша, само че са ни написали кой с какво ще се занимава. Това е негова орис. Не може да си знамето и емблемата и да си вън от този тим ”, показа Раева.

„ Има харизма, познания. Дали има бизнес и управителни умения? Абсолютно. Той и Мъри през тези 4 години от можене и вярно управление на клуба докараха облага 50 милиона лв. на " Левски ". Това е от можене! Той е ослепителен началник, единствено че имаха някакъв боязън от него. Защото беше праволинеен. Той желае да работи с хора, които знаят по какъв начин се вършат нещата ", сподели още тя.

Какъв проект задейства Сираков за спасението на " Левски "
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР