Легендата в бокса Мани Пакяо призна, че ще използва благотворителния

...
Легендата в бокса Мани Пакяо призна, че ще използва благотворителния
Коментари Харесай

Пакяо намекна за завръщане в професионалния бокс

Легендата в бокса Мани Пакяо призна, че ще употребява благотворителния мач с ютубъра DK Yoo на 11 декември, с цел да дефинира дали желае да се върне в професионалния бокс. Филипинецът, който завоюва международната купа в осем разнообразни категории, се отдръпна от играта през предходната година след загуба от Йорденис Угас.

Пакяо има 72 мача на профиринга, а след година отвън въжетата се съгласи да постави отново ръкавиците в благотворителен мач, събиращ пари за украинците жертви на войната. Легендата има 62 победи и 8 загуби в кариерата си на експерт.

„ Този мач ще ми покаже дали да се върна назад на професионалния кръг или да продължа да вземам участие в демонстративни мачове ”, разгласи Пакяо пред „ Дейли Мейл ”. „ Много съм разчувствуван да се върна на кръга и към тренировките. Бих се пробвал против всеки и в професионален и в благотворителен мач. Тази среща ще ми помогне да схвана къде съм и дали желая да се върна към профи мачовете ”.

Пакяо даде обещание да тренира старателно, с цел да покаже какво може. Загубата от Угас бе единствения мач на филипинеца в последните 3 години.

„ Тренирам по същия метод, както преди. Знаете какво съм постигнал и когато уговорихме мача се върнах вкъщи и започнах да упражнявам старателно ”.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР