Легендата в бокса Карл Фроч не е убеден, че Антъни

...
Легендата в бокса Карл Фроч не е убеден, че Антъни
Коментари Харесай

Фроч тотално отписа Джошуа за големия бокс

Легендата в бокса Карл Фроч не е уверен, че Антъни Джошуа има даже най-малкия късмет да успее да си върне мястото на върха в тежката категория. Джошуа претърпя следващи провали от Усик през 2021 и 2022 година и смени треньора от Роб МакКракен на Робърт Гарсия.

Сега Ей Джей демонстрира религия в третия си треньор Дерик Джеймс. След сполучлив дебют с Джеймс против Джърмейн Франклин, Джошуа се стреми към три борби през 2023 година, последната от които е дълго чаканият конфликт с Дионтей Уайлдър в Саудитска Арабия.

В подкаста „ Up Front With Simon Jordan “ Фроч призна, че не дава на сънародника си „ минимален късмет “ да победи Бронзовия бомбардировач, както и в възможен конфликт с първенеца на WBC Тайсън Фюри.

„ Не можете да поставите Антъни Джошуа при тях, при мощните на момента, виновността не е негова. Надявам се, че може да потвърди, че всички бъркат и да приключи кариерата си на в действителност високо равнище ” разгласи Карл Фроч, който е член на залата на славата на бокса.

„ Но от това, което видях в реванша му с Олександър Усик и в тази борба за завръщане против Франклин, просто не виждам нищо, което да ме убеди, даже и в най-малката йота, че той има късмет да се доближиш до това да победи Тайсън Фюри или Дионтей Уайлдър ”.

Преди хипотетичната борба с Уайлдър, Джошуа и промоутърът Еди Хърн наподобява имат намерение да се бият през август. Изглеждаше, че Дилиън Уайт ще бъде в противниковия ъгъл, само че неотдавнашните затруднения към клаузата за реванш в контракта доведоха до подозрение в конфликта. Говори се, че други кандидати за втория мач на Джошуа за годината са Агит Кабайел и Ото Уолин.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР