Легендата в бокса Флойд Мейуедър ще се бие с ютуб

...
Легендата в бокса Флойд Мейуедър ще се бие с ютуб
Коментари Харесай

Легендата Мейуедър отново се качва на ринга

Легендата в бокса Флойд Мейуедър ще се бие с ютуб звездата Деджи в демонстртивен мач в Дубай през ноември, разгласи вестник „ Мирър “. Парите продължава своето турне с демонстративни мачове в Япония и Дубай и в този момент ще се срещне с брата на нашумялата музикална, ютуб и боксова звезда KSI – Деджи.

Мейуедър се отхвърли от бокса непобеден с 50 победи от 50 мача, а по-късно печели милиони от демонстративни мачове по света. Такива имаше в Маями, Япония, Дубай, откогато за последно се би като експерт с Конър Макгрегър през 2017 година След това Парите нокаутира Теншин Насукава през 2018, преди да се изправи против Логан Пол през 2021 и своя спарингпартньор Дон Муур през май тази година.

Американецът има плануван пердах и с Микура Асакура идната събота, 25 септември, в Япония. Очаква се тогава да бъде разгласен багра с Деджи. Смята се, че Мейуедър е в съществени договаряния за Глобъл Тайтънс Файт Сериис на 13 ноември в „ Кока Кола Арена “, където се би с Муур. Обикновено тези демонстративни мачове са по 6 рунда от 2 минути и нямат съдии, което значи, че в случай че няма нокаут, никой не губи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР