Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков честити 60-годишнината

...
Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков честити 60-годишнината
Коментари Харесай

Стоичков отново засвидетелства уважението си към Наско Сираков

Легендата на ЦСКА и българския футбол Христо Стоичков честити 60-годишнината на мажоритарния притежател на Левски Наско Сираков (роден на 26 април 1962 година).

Кавалерът на Златната топка даже взе присъединяване във филм, отдаден на юбилея на Голмайстор №1 в историята на " сините ". Той е сниман от Българска национална телевизия, като към момента не е оповестено по кое време ще е премиерата му.

„ Бате Наско е приказен воин “, споделя Стоичков по адрес на някогашния си съотборник в националния тим. Както е известно, двамата поддържат отлични връзки, а фамилиите им са другарски. Сираков бе и първият българин, поканен на бенефиса на Стоичков.

В лентата, която е с дълготрайност 45 минути, пък Наско декларира: „ Няма човек, който да познава по-добре пулса на този клуб. Аз съм дал извънредно доста на Левски, само че и Левски ми е дал всичко “.

Станимир Стоилов отбелязва: „ Честната истина за Левски ме плени и ме накара да се опитаме дружно да оправим нещата. По-спокоен съм, когато няма други хора, от които да зависи моето бъдеще и това на Левски – те зависят от Сираков “, декларира Мъри.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР