Легендата на ЦСКА Георги Велинов коментира NOVSPORT снощния мач с

...
Легендата на ЦСКА Георги Велинов коментира NOVSPORT снощния мач с
Коментари Харесай

Джони Велинов: Цяла България видя какво стана срещу Лудогорец

Легендата на ЦСКА Георги Велинов разяснява NOVSPORT снощния мач с Лудогорец и жребия за Купата на България. Той бе представител на " алените " при изтеглянето на двойките. 

" Естествено, че съм удовлетворен. Много прекрасен чоп. Знам, че Гигант имат прекрасен стадион и ще стане празник за града. Радвам се, че се получи подобен чоп. Искам да пожелая триумф на ЦСКА. Подобен вид противници са постоянно рискови, в случай че се получи подценяване. ЦСКА живна малко и не чакам да има подценяване. След това евентуално ще играем със Септември, което значи, че имаме огромен късмет за четвъртфинала. ЦСКА постоянно се стреми да е номер 1 и в този момент отново ще е по този начин. Нашата цел е да вземем Купата на България и да станем първенци. Това постоянно са огромните цели пред ЦСКА и няма по какъв начин да бъде по различен метод.

Питате ме за мача с Лудогорец нощес? Ами то цяла България видя какво стана. Аз съм от ЦСКА и имам същите визии като управлението на клуба. Имаше много съдийски неточности против Лудогорец, само че подобен е животът. Все отново играеш против Лудогорец, знаете по какъв начин е. Естествено е, че няма прецизен аршин по кое време се употребява ВАР. Предполагам, че видяхте и други неточности в други мачове. Аз персонално видях да се оказва помощ на Левски, както и на други тимове.Според мен нещата със съдийството в България не бяха толкоз зле, само че в последно време се натрупаха много неточности и с ВАР, и без ВАР. Според мен би трябвало да има прецизен и явен аршин и всички тимове да бъдат третирани еднообразно. Защото от това ще завоюва единствено българския футбол и надлежно ще има шансове да се вдигне равнището на националния тим ".
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР