Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отправи остри критики към представянето

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов отправи остри критики към представянето
Коментари Харесай

Паро Никодимов: ЦСКА никога не е бил толкова бездушен

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов насочи остри рецензии към представянето на " алените " в миналото дерби против Левски, изгубено с 0:2.

" Дерби нямаше, ЦСКА не игра. Дерби има, когато се изправят два тима. Червеният обаче бе в безтегловност. Тези момчета не знаят какво значи този мач. Наред с това множеството не са класни футболисти, изключително в средата на терена. Бавни, тежки - като маджарски товарни коне. Живец нямаше ", съобщи Паро пред " Тема Спорт ".

" Все се надявах в един миг някой да " експлодира ", да направи нещо на скорост, но на вятъра. Всичко ставаше на мудни обороти. Играчите просто не знаеха какво да вършат. От време на време Линдсет живваше, само че какво може да направи самичък момчето? Другите бяха трагични. Никакво изнасяне на топката, единствено ритване напред… 

Десният бек, нашето момче (б.а. – Иван Турицов), коства ми се, че се мисли за някакъв доста огромен футболист. Наблюдавал съм го и в други мачове, в които прави много неточности, освен това и тактически. В защита всички бяха под всякаква рецензия, нямаше никакво подсигуряване. Не бяха слаби, а доста, доста слаби. Толкова, че да не си заслужава да ги коментираш. 

Неприятно ми е да приказвам, като виждам такава продукция. Как да направиш даже обикновено съпоставяне с някой минал отбор, на който съм бил треньор. Толкова безчувствен тим в никакъв случай не е имал ЦСКА, откогато се помня. Но такива са времената. Гледаме да взимаме евтини футболисти, а те взимат огромни пари. От показаното се хващаш за главата. 

Преди време треньорът Любомир Ангелов-Старото се майтапеше, че който се спъвал по улицата, го взимали за футболист. Такива ми изглеждаха " алените " в дербито. В Левски най-малко имаше плам, разпалена от българите в тима. За тяхното равнище " сините " играха доста добрe. Докато " армейците " бяха трагични, жалост ми бе да ги виждам по какъв начин се мъчат и по какъв начин не знаят какво да създадат. Та даже и по какъв начин да застанат ", показа още Никодимов.
   

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР