Легендата на световния футбол Франко Барези и екипът, организиращ Milan

...
Легендата на световния футбол Франко Барези и екипът, организиращ Milan
Коментари Харесай

Франко Барези – гост на ресторант Bulgar

Легендата на международния футбол Франко Барези и екипът, организиращ Milan Academy Junior Camp Bulgaria, избраха да вечерят в ресторант Bulgar след коктейла във връзка петата годишнина на футболната стратегия за млади гении на 20 декември.

Барези, определен за футболист на „ Милан “ за ХХ век през 1999 година и за най-хубав италиански футболист за ХХ век през 2004 година, седна със своя екип и своите домакини на втория етаж на ресторанта. Те се любуваха на ястия от българската кухня в авторската интерпретация на основен готвач Владимир Арнаутски и неговия екип.

Ресторант Bulgar беше открит на 15 декември и към този момент има своите постоянни клиенти, които го разказват с думи и изрази като „ извънреден “, „ уникален “ и „ приятност за всички сетива “. Интериорният дизайн на Bulgar е микс от дърво, метал и кожа и изпипани до съвършенство елементи. Менюто пък залага на съвременен прочит на бабините предписания от предишното с акцент върху обичайни за района салати, ястия от месо и десерти.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР