Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона за пореден път

...
Легендата на световния футбол Диего Армандо Марадона за пореден път
Коментари Харесай

Марадона разпали скандали с думи за НЛО, секс и Божията ръка

Легендата на международния футбол Диего Армандо Марадона за следващ път изуми със странни изказвания, като даже сътвори и дребен дипломатически скандал. В изявление за най-голямата спортна медия в Аржентина TyC Sports той в характерен жанр разгласи, че е бил отвличан от извънземни, откакто се напил, разкри по какъв начин е изгубил девствеността и не пропусна да забърка скандал към случая с Божията ръка на Мондиал '86.

Попитан дали има вяра в извънземни, Марадона съобщи: "Защо да усложняваме нещата? Веднъж изпих малко повече напитки и по-късно ме нямаше в продължение на три дни. Когато се прибрах, споделих, че бях похитен от НЛО. Те ме отвлякоха и не мога да ви кажа нищо повече ", след което продължи с паметен роман за първите си полови преживявания.

"Загубих девствеността си на 13 години в мазето с по-възрастна жена. Аз бях от горната страна, до момента в който тя четеше вестник ", сподели още паметният Дон Диего. Той разкри още, че в кариерата си е имал няколко мача, в които е играл, без да е спал предната нощ. Освен това разкри, че в случай че има опция, би поканил на яхтата си Лионел Меси, Карлос Тевес и Габриел Хайнце.

Марадона приказва и за гола с Божията ръка против Англия на Световното състезание през 1986 година. Според него това е бил "нормален гол против англичаните, които убиваха деца във Фолклендската война”. Тя се развихри няколко години по-рано.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР